anderen vertellen

Anderen

Laura van Houtum ; Jolanda heeft mij op een hele prettige en persoonlijke manier begeleid. Door middel van opdrachten en het stellen van de juiste vragen, ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Ik gun iedereen een traject bij Jolanda!

Montse Granell; I found Jolanda’s work very inspiring. She was a great asset for me in regards to my professional life. She helped me to connect my passion with my job and empowered me to start my own business as a coach. With her I improved professionally AND personally, and received insightful feedback with clear communication. I’d recommend Jolanda to anyone in their search for a more fulfilling professional life, as I consider her work very inspiring and I am very thankful I could count with her during this process. I found Jolanda’s work very inspiring. She was a great asset for me in regards to my professional life. She helped me to connect my passion with my job and empowered me to start my own business as a coach. With her I improved professionally AND personally, and received insightful feedback with clear communication. I’d recommend Jolanda to anyone in their search for a more fulfilling professional life, as I consider her work very inspiring and I am very thankful I could count with her during this process. …see more

Mariia Shevtsova; I had 3 productive months with Jolanda, who is excellent and very experienced. I would highly recommend sessions to anyone unsure of what the next step in their career can be, as well as anyone lacking the confidence to apply for the jobs that excite them.Thank you for guiding and inspiring me. Without your advice I would have been lost.

SAMENWERKINGEN

Ik ben als professional aangesloten bij het Platform EnneagramProfessionals; https://www.enneagramplatform.nl. Hier volg ik meerdere keren per jaar bijscholingsdagen op diverse verdiepende thema’s. Die volg ik ook twee keer per jaar bij de Enneagram Stichting Nederland.

Sinds 2019 heb ik mij als businesspartner aangesloten bij het organisatieadviesbureau https://www.windkracht-11.nl. Hier richten wij ons op Cultuur-verandertrajecten en leiderschapsontwikkeling.

Referenties

‘Jolanda had direct door dat ik ‘op rijdende treinen reed’, iets dat ik me nooit had gerealiseerd. Kansen waren voor mij om gegrepen te worden. In een paar sessies trechterde ik, middels diverse technieken (oa enneagram) steeds verder in mijn (huidige) drijfveren, kerncapaciteiten, competenties, valkuilen en wat ik voor mijzelf nog in petto wilde hebben.

Ik dacht mijzelf goed te kennen, er bleken echter gaandeweg nog veel losse eindjes die mijn werkelijk inzicht en werkelijke groei belemmerden. Jolanda bood aan om dieper te gaan. Haar gebruikte technieken lenen zich bij uitstek ook om nader in te gaan op persoonlijke ontwikkeling en stagnering daarvan. Hierdoor ontdekte ik mijn ‘blinde vlekken’, het waarom van op die rijdende treinen springen, het onder ogen zien van obstakels die mij belemmerden om mijn dromen te verwezenlijken, sterker… mij belemmerden om ze uberhaupt te vormen.

Door de deskundigheid, ervaring, en betrokkenheid van Jolanda weet zij een veilige omgeving te scheppen waarin je eerlijker dan ooit kunt zijn naar jezelf. Zij is een puur en openmakend persoon waardoor je in het proces kunt zijn wie je bent. Niet in je ‘beschermende’ automatismen schiet, waardoor je daadwerkelijk kunt groeien. Het heeft mij de stap doen zetten om definitief afscheid te nemen van iets waar ik goed in was, maar dat me steeds meer energie kostte om zo goed te blijven. Ik heb kunnen erkennen dat mijn vakgebied een kant op gegaan is waarin ik steeds minder gelukkig werd en er ineens geen rijdende trein meer voorbij kwam. Dat ik meer talenten in mij heb die de moeite waard zijn om te exploreren, dat dit allemaal in mij zit en dat ik weer met hart, ziel en zaligheid datgene kan doen waarin ik geloof.

Ik gun een ieder een persoonlijk traject bij Jolanda!’

Ankie van Hinten

‘Ik heb mijn loopbaancoaching traject met Jolanda als zeer prettig ervaren. Met een prettige en persoonlijke aanpak heeft Jolanda mij goed begeleid. Dankzij de tests en gesprekken met Jolanda ben ik erachter gekomen niet op de juiste plek te zitten en ben ik een carrièreswitch aangegaan. Inmiddels heb ik alweer een aantal maanden een andere baan, waar ik iedere dag met veel plezier naar toe ga!’

Kitty Kranenburg

‘Jolanda heeft in de loopbaan coaching mij op een zeer persoonlijke manier geholpen. Zij heeft hierin allerlei opdrachten en werkvormen gebruikt om tot de kern te komen. Zij kan goed reflecteren, daagt uit en heeft door haar aanpak bij mij een ontwikkeling in gang gezet waar ik heel blij van ben geworden.’

Annelies van Helden

‘Verhelderend, soms confronterend en altijd met een vriendelijk woord. Mijn traject met Jolanda heeft me veel gebracht. Al jaren aan het twijfelen over de richting die ik op zou gaan, heeft Jolanda me enorm geholpen mijn wensen concreet te maken. Inmiddels ben ik gestart in een nieuwe functie die me energie geeft in plaats van kost en mag ik wel zeggen dat het traject met Jolanda het beste kado was wat ik mezelf kon geven.’

Inge van der Heijden