Meer weten?

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact met me op voor een (gratis) kennismakingsgesprek, zodat je precies weet wat ik voor je kan betekenen. Belangrijk voor ons beiden is dat de klik goed moet zijn; kies dus voor een coach en een methode die bij jou passen. Wil je meer weten over de kosten van het totale traject of op uurbasis? Bel me of stuur me een e-mail en ik vertel je graag meer.

Check bij je werkgever of er sprake is van budget voor coaching (scholingsbudget). Of controleer je eigen CAO naar mogelijke vergoedingen vanuit de werkgever.

Mijn kantoor bevindt zich in Amersfoort-Hoogland, een fijne rustige plek met gratis parkeermogelijkheden en een bushalte voor de deur. Maar als je wilt kun je online gecoacht worden of in een combinatie van beiden.

Van Boetzelaerlaan 24E, 3828 NS Amersfoort (Hoogland)

Tel: 06 – 13309532
jolanda@ennanders.nl
www.ennanders.nl